9 Eylül 2011 Cuma

Şeyla-Çağatay Ergenekon, Yakup İçgören ve Füsun-Erhan Yürüt İle Sohbet ve Şarap Tadımı

Bundan üç yıl önce Çağatay'la ilk önce internet üzerinde tanışmıştık. Bana bir mail yazmıştı ve Bodrum'a geldiğinde ziyaret etmek istediğini söylüyordu. Bu yazışmamızdan kısa bir süre sonra gelmişti ve yüzyüze de tanışmıştık. Erhan abilerle de o Yaz tanıştık. Yakup beyle tanışmamız ise bundan biraz daha eski. Yakup beyin de bir bağı var.


Her ne kadar arkada pek farkedilmeseler de, bugünlerde toplanacak olan, bağda kalmış son üzümlerim, az miktardaki Adakarası üzümlerime de bir merhaba dedik.


Bu da bir yandan sohbet ederken, bir yandan şarap tatma faslı. İkisi bir arada olunca çok güzel oluyor tabi. Şeyla hanım gibi, şarabı bilen ve konuda yazan bir kişiden de, şarabımı beğendiğini, güzel olduğunu duyunca benim için herşey daha bi güzelleşiyor :)


















Şeyla hanımın asıl mesleği Çevre Mühendisliği olmakla birlikte şarap kitapları da yazıyor. Çağatay'ın mesleği de finansla ilgili, özel emeklilik uzmanı. (umarım yanlış söylememişimdir Çağatay), ama onlar aynı zamanda bağcılar. Ergenekon Bağları öyle sırf keyif olsun diye dikilmiş bir kaç asmadan ibaret değil. Ciddi ciddi bağcılar yani.

Evet, son olarak ne diyoruz, tekrar görüşmek üzere...

1 yorum: